- ca 70 g pr pers SALMA
- 1/2 Agurk
- 3ss finhakket frisk oregano
- 1ss finhakket frisk chili
- 1 stor finhakket sjalottløk
- 1 ss sesamfrø
- 5 ss kikkoman soya
- 5 ss sesamfrø olje
- 2 dl sushiris
- 2 ts sukker
- 1 1/2 ss riseddik
Skjær SALMA i tynne skiver og hakk den fint.
Tilsett oregano, sjalottløk, sesamfrø og agurk i fine biter.
Bland sammen soya, sesamfrø-olje og chili.
Hell marinaden over SALMA bitene.
Tilsett oregano, sjalottløk, sesamfrø og agurk i fine biter.
Bland sammen soya, sesamfrø-olje og chili.
Hell marinaden over SALMA bitene.
Vask risen godt under kaldt, rennende vann.
Kok opp risen med 1 1/2 dl vann, senk varmen ha på lokk
og la risen småkoke i ca 10 minutter.
Avkjøl risen i en bolle (ikke metall) og hell over riseddik mix.
Rør godt sammen.
Kok opp risen med 1 1/2 dl vann, senk varmen ha på lokk
og la risen småkoke i ca 10 minutter.
Avkjøl risen i en bolle (ikke metall) og hell over riseddik mix.
Rør godt sammen.
Bruk form på 10 cm, fyll ringen med ris og laks.
Server med lakserogn.
Server med lakserogn.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar