1 stor høne 100g bacon salt & pepper 1 ts brun sukker 4dl hønsekraft 1 ss tomatpuré (kan sløyfes) ca. 10 småløk 250 g sjampinjong smør 3 stk gulrøtter 2 stilk stangselleri purreca 5 dl rødvin (billig vin som smaker helt jævlig er fint) 4 fedd hvitløk, knuste 3 laurbærblad hakket frisk timian eller tørket | ||
Skjær høne i biter ,brun bitene på begge sider med timian salt & pepper. Stek løk,sopp og bacon. Bland alt i en gryte, tilsett sukker, tomatpuré, knust hvitløks fedd, laurbærblad,gulrøtter, stangselleri, purre, vin og hønsekraft. koketid ca 3 timer, men gjerne lenger. |
tirsdag 17. mai 2011
coq au vin eller høne i vin :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar