Grillet marinert laksefilet. Poteter og sjalottløk fra grilen, og agurk i lake!
Marinaden til laks
ca 7/8 Oliven uten stein
2 ss små kapers
1/2 sitronsaft
1 tomat, hakket
4 ss olivenolje
basilikumblader
salt & pepper
Bland marinaden i en foodprosessor. Legg fisken i et egnet kar og fordel marinaden over.
La den trekke ca 30 min før grilling.
Poteter og sjalottløk
2ss smør
3ss olivenolje
persille
rødvinseddik
salt & pepper
Bruk gjerne det som blir igjen av marinaden til garnityr.
Mariner sjalottløk med rødvinseddik, kok opp poteter til de er nesten ferdig, men bare nesten!
Tre potetene og sjalottløk på spyd. Legg potetspyd på grillen 10 min før laksen.
Bland sammen smør, olivenolje og persille. Mix med potetene og løken når alt er ferdig.
Agurksalat
Skjær agurken i tynne skiver, bland sammen med en lake av vann og edikk med litt sukker og pepper.
Grill laksen ca 3 min på hver side.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar